Vi udfører

Professionelt arbejde

​Flydekompagniet ApS opretter gulve i alle størrelser. Med den nyeste teknologi og hårdføre maskiner, stræber vi efter at være et skridt foran. Med over 20 års erfaring i branchen, er vi opfattet som det oplagte valg for mange kunder, og vi er stolte af det.

Ud over at opretning af gulve, er vi også specialister i udjævne og genoprettelse af gulve, der eksempelvis er sunkne eller skæve. Det er her vores store ekspertise indenfor flydespartel kommer på banen.

På trods vores størrelse har vi holdt vores nærhed til alle vores kunder, for os er intet for stort eller for lille. Vi ønsker at være involveret lige fra starten i dine bygninger for at finde den mest optimale løsning.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet sammen med vores kunder.

Projektstart

​Hvert projekt starter ud med en konsultation med kunden omkring opgavens omfang. Derefter beregnes disse informationer og en samlet pris inklusiv materialer bliver lavet. Prisen er individuel fra opgave til opgave. I prisen kan der indgå bl.a højdesætning, priming og pumpning. Afsætning af Materialer til evt. kantbegrænsning, debiteres ekstra.

Før vi kommer

Gulvet skal være tørt, ryddet og støvsuget til aftalt tid. Evt. slam skal være fjernet. Bygningen skal være lukket for vind og vejr, gulvtemperaturen skal være mindst 10° C og der skal være god belysning. Strøm og vand med godt tryk skal forefindes på arbejdspladsen. Ligeledes skal det være muligt at parkere pumpebilen.

Hvorfor skal du vælge FlydeKompagniet ApS?

20 år
i branchen

Med over 20 års erfaring i branchen tager vi i mod alle opgaver, store som små.

100 % af
Danmark dækker vi

Vi kører gerne landet rundt for at hjælpe jer med jeres gulvdrømme.

En fair og
fornuftig pris

Vi giver den rette løsning til dine behov og leverer altid et flot resultat.

Hvad siger vores kunder?

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.