Selvnivellerende flydespartel – Selvnivellerende gulvspartel

​Flydekompagniets foretrukne materialer – selvnivellerende flydespartel eller selvnivellerende gulvspartel

Kvaliteten er i højsædet, når det kommer til dine gulve!

Hos Flydekompagniet ApS bruger vi de nyeste materialer af bedste kvalitet, hvilket sikrer dig et godt og sundt fundament. Fundamentet i et hus er lige så vigtigt som isolering i væggene og taget over hovedet.

Vi benytter os primært af selvnivellerende flydespartel eller selvnivellerende gulvspartel som det også kaldes. Det er den optimale moderne løsning til opretning af gulve, der sikrer et helt snorlige resultat hver gang, ligegyldigt om der er tale om større industri bygninger eller det nye garageprojekt hjemme hos hr. og fru Jensen. Her er selvnivellerende flydespartel eller gulvspartel en god løsning.

Derudover tilbyder vi også løsninger med skumbeton som er yderst varmeisolerende og nemmere at behandle end normal beton.​​

  • Vi planlægger nøje hvilke materialer der skal bruges til hvert enkelt projekt
  • Vi har altid fyldte siloer klar til ethvert job
  • Vi benytter os altid af afstandsmålere for et lige resultat hver gang
  • Vi har de nyeste maskiner til alt fra pumpning til priming
  • Vi bruger altid den nødvendige mængde materialer
  • Specialfremstillede ruller bruges til at nivellere gulvet for det bedste resultat
  • Vi har over 300 meter slange til rådighed, intet projekt for stort
  • Vi sørger altid for at forlade arbejdspladsen pæn og ryddelig

Kontakt os i dag for et tilbud

Vil du høre mere om vores arbejde med selvnivellerende flydespartel eller selvnivellerende gulvspartel? Så er du velkommen til at kontakte os ved at ringe til 86 64 51 11 eller sende en mail til kontakt@fkomp.dk.

Flydespartel​

Med selvnivellerende flydespartel eller selvnivellerende gulvspartel, får du en god gulv-løsning, til en fornuftig pris. Vi er eksperter i denne løsning og sikrer dig snorlige gulve og fuld tilfredshed.

Denne type spartel er ekstrem solid, hvilket gør den velegnet til nyt gulv i f.eks. garagen, værkstedet eller i laden, hvor der holder store maskiner. Vi benytter også flydespartel til at genoprette eller udligne ældre gulve, i stedet for at bygge et helt nyt, hvilket sparer en masse tid og besvær.​

Skumbeton​

Skumbeton er et letvægts cementbaseret materiale med mange gode egenskaber. Skumbeton er meget kompakt hvilket gør at varmeledningsevnen er meget lav. Normal beton er en blanding af cement, sand og vand, hvilket gør det billigt at fremstille, men også meget tungt.

​Skumbeton er fremstillet ved at erstatte sandet helt eller delvist med luft. Jo mindre sand og mere luft giver en væsentlig lavere massefylde. Med den reducerede vægt øges materialets isolerings-evne, og fordi materialets hårdhed også falder, bliver det også lettere at behandle. Det er derfor et godt alternativ til opretning af gulve.​

Hvorfor skal du vælge FlydeKompagniet ApS?

20 år
i branchen

Med over 20 års erfaring i branchen tager vi i mod alle opgaver, store som små.

100 % af
Danmark dækker vi

Vi kører gerne landet rundt for at hjælpe jer med jeres gulvdrømme.

En fair og
fornuftig pris

Vi giver den rette løsning til dine behov og leverer altid et flot resultat.

Hvad siger vores kunder?

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.