Flydegulv og flydebeton

Flydegulv og flydebeton i høj kvalitet

Har du brug for hjælp med dit flydegulv eller flydebeton? Hos Flydekompagniet ApS har vi mere end 20 års erfaring i branchen. Vi arbejder blandt andet med spartling og opretning af gulv. Vores virksomhed er beliggende i Viborg, men vi kører ud til kunder i hele landet.

Vi har med tiden lavet mange gulve. Flydegulv og flydebeton bruges især når man vil skabe jævne og stærke overflader. Flydegulv har en flydende konsistens, hvilket gør det nemt at fordele jævnt over en overflade. Flydebeton er særligt velegnet til steder, hvor der kræves stor præcision og holdbarhed. Det er hurtigtørrende og sikrer et robust underlag.

Kontakt os i dag og høre mere om flydegulv og flydebeton

Er du på udkig efter professionel hjælp til flydegulv og flydebeton så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi garanterer et godt resultat og professionel vejledning hele vejen igennem. Du kan ringe til os på 86 64 51 11 eller sende en mail til kontakt@fkomp.dk.

Hvorfor skal du vælge FlydeKompagniet ApS?

20 år
i branchen

Med over 20 års erfaring i branchen tager vi i mod alle opgaver, store som små.

100 % af
Danmark dækker vi

Vi kører gerne landet rundt for at hjælpe jer med jeres gulvdrømme.

En fair og
fornuftig pris

Vi giver den rette løsning til dine behov og leverer altid et flot resultat.

Hvad siger vores kunder?

Har du nogle spørgsmål?

Skal vi hjælpe med flydegulv og flydebeton? Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så kontakt os endelig. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer. Du kan ringe til 86 64 51 11 eller sende en mail til kontakt@fkomp.dk.