Skumbeton

​Skumbeton i høj kvalitet

Har du behov for et skumbeton-gulv i høj kvalitet?

Ved Flydekompagniet ApS har vi mere end 20 års erfaring i branchen. Vores virksomhed er beliggende i Viborg, men vi kører ud til kunder i hele landet.

Vi har med tiden lavet mange gulve i materialer som skumbeton. Skumbeton er ideelt for dig, der ønsker en anden gulvbelægning. Derudover er der den klare fordel ved lige præcis dette materiale, at det har en høj isoleringsevne.

Vi opretter gulve i alle størrelser uanset opgavens omfang. Er du på udkig efter professionel hjælp til opretning af gulve i kvalitetssikre materialer, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi garanterer et godt resultat og professionel vejledning hele vejen igennem.

Hvad er skumbeton?

Skumbeton-gulv er et cementbaseret letvægtsmateriale. Skumbeton bruges til gulvstøbning og ofte til undergulv, hvor det blandt andet fungerer lydisolerende. Det har mange gode egenskaber, blandt andet en lav varmeledningsevne. Materialet er derfor godt og kvalitetssikkert til at anvende som flydemørtel.

Under fremstillingen af skumbeton-gulv bliver det sand, vi bruger til at fremstille beton, erstattet. Sandet bliver nemlig helt eller delvist erstattet med luft. Sammenblandingen resulterer i en betydeligt lavere massefylde, som i sidste ende er med til at øge gulvets isoleringsevne.

Det sker, fordi vægten reduceres, og dermed får vi et mindre hårdt materiale i modsætning til betongulvet. En fordel er desuden, at materialet er nemmere at vedligeholde end et almindeligt betongulv. Du kan læse mere om de materialer vi bruger her.

Har du brug for flere informationer?

Hvis du ønsker at få flere informationer om skumbeton -gulv, arbejdsprocesser, priser eller andet, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Vi garanterer gode priser og et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

Ring til os på (+45) 86 64 51 11 eller send en e-mail til kontakt@fkomp.dk.

Hvorfor skal du vælge FlydeKompagniet ApS?

20 år
i branchen

Med over 20 års erfaring i branchen tager vi i mod alle opgaver, store som små.

100 % af
Danmark dækker vi

Vi kører gerne landet rundt for at hjælpe jer med jeres gulvdrømme.

En fair og
fornuftig pris

Vi giver den rette løsning til dine behov og leverer altid et flot resultat.

Hvad siger vores kunder?

Har du nogle spørgsmål om skumbeton?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.