Flydespartel på gulv og betongulv – Spartling af gulv

​Professionel spartling af gulv

​Skal dine gulve stå snorlige?

Hos Flydekompagniet ApS hjælper vi med spartling af gulv samt flydespartel på gulv og betongulv. Uanset om det drejer sig om renovering af for eksempel betongulv eller opretning af helt nyt gulv, tilbyder vi vores hjælp. Vi holder til i Viborg, men kører gerne ud til kunder i hele landet.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen. Det betyder med andre ord, at vi igennem tiden har spartlet mange forskellige gulve. Derfor har vi stor erfaring med at anvende flydespartel, uanset hvad opgaven drejer sig om. Du kan læse mere om os her.

Har du et ujævnt gulv, eller drømmer du om ny opretning af gulv, er det tit og ofte nødvendigt at spartle gulvet med selvnivellerende flydespartel. Flydespartel fungerer både til at genoprette gamle og slidte gulve eller generelt til at skabe et solidt fundament.​

Hvad koster flydespartel på gulv eller spartling af gulv?

Vores priser på spartling af gulv afhænger af flere faktorer. Heriblandt kommer din pris an på, om opgaven drejer sig om reparation af betongulv, opretning af gulv eller almindelig gulvbelægning ved et ujævnt gulv.

Før vi kan komme med en endelig pris, vil vi i første omgang drøfte dine idéer og behov ved en konsultation. Herigennem får vi et overblik over projektet, og efterfølgende vil vi beregne et skræddersyet tilbud ud fra dine behov og ønsker.

Generelt er vi specialister i at udjævne og genoprette gulve alt efter behov. Det kan som sagt også være renovering af betongulv.

Skal vi hjælpe med spartling af gulv eller flydespartel på gulv eller betongulv?

Hvis du er interesseret i professionel spartling af gulv fra et firma, der har mere end 20 års erfaring i branchen, så hører vi meget gerne fra dig. Vi står klar til at give dig et skræddersyet tilbud allerede efter første samtale. Vi hjælper med mange forskellige opgaver herunder gulvspartling, afretning og flydespartel på gulv samt betongulv.

Du kan kontakte os ved at ringe til (+45) 86 64 51 11 eller send en mail til kontakt@fkomp.dk.

Hvorfor skal du vælge FlydeKompagniet ApS?

20 år
i branchen

Med over 20 års erfaring i branchen tager vi i mod alle opgaver, store som små.

100 % af
Danmark dækker vi

Vi kører gerne landet rundt for at hjælpe jer med jeres gulvdrømme.

En fair og
fornuftig pris

Vi giver den rette løsning til dine behov og leverer altid et flot resultat.

Hvad siger vores kunder?

Har du nogle spørgsmål til flydespartel gulv eller spartling af gulv?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.